Selecteer een pagina

Parkieten speelgoed

parkieten speelgoed

Leukste speelgoed voor parkieten

Waarom Parkieten speelgoed belangrijk is voor jou vogel. Op de markt zijn er verschillende vogel speeltjes om uit te kiezen. – Elk heeft zijn eigen kenmerken en beweert je vogel te ondersteunen. Maar hoeveel daarvan is waar, en maken parkietenspeeltjes echt een verschil?

Speelgoed voor parkieten blijkt ongelooflijk nuttig te zijn. Ze zijn niet alleen een leuke manier voor de vogels om de tijd te doden, maar ze zijn ook fantastisch voor lichaamsbeweging en het behoud van de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

De geschiedenis is er niet in geslaagd ons een antwoord te geven op de vraag “waarom”. Ze begrijpt echter wel de belangrijke rol van speelgoed in het leven van vogels. Maar hoe weet je welke veilig zijn om te gebruiken en de hoogste kwaliteit hebben, en welke je parkiet het liefst heeft?

In dit artikel vind je alle antwoorden op deze vragen, en ook een lijst van de beste parkietenspeeltjes. Je krijgt er ook antwoord op enkele van de meest gestelde vragen.

1. Rainbow multi

De Rainbow Multi vogel speelgoed staat bovenaan onze lijst van het beste parkieten speelgoed.

De levendige en opvallende vorm van het hangende speeltje biedt optimaal vermaak voor de vogels, waardoor spanning en verveling worden verzacht.

Dit speeltje is door Flamingo gemaakt van hoogwaardige materialen die vogels gemakkelijk in hun natuurlijke omgeving kunnen vinden.

Deze kwaliteit maakt het perfect voor het welzijn van je vogel. Bovendien vermijdt het vezelige materiaal van het speeltje overgroei door conditionering van de snavel, en het versnipperbare materiaal voorkomt stress, verveling en angst.

Speelgoed voor vogels
Je kunt ook lekkere hapjes tussen de knabbels door smokkelen. Dit is een van de meest bekende speeltjes onder parkieten.

parkieten speelgoed

2. Klimtouw 3 Knopen

Een leuk speeltje hoeft niet moeilijk te zijn. Je parkiet kan zich heel lang vermaken met een leuk speelgoed touw. Wij zijn altijd groot voorstander van natuurlijke speeltjes waar deze onder valt. Hangen, zwieren, klimmen alles kan met dit klimtouw

parkieten speelgoed

3. De chill plek

Na al het spelen is het ook belangrijk dat je parkiet heeft waar die even lekker kan rusten. Deze Bbq heli zoals Flamingo ze noemt is hier ideaal voor, ze zijn pas net verkrijgbaar in Nederland maar onze vogels zijn er heel blij mee. Een aangename toevoeging voor in je parkieten kooi!

parkieten speelgoed

4. Bbq Kozmo 

Je parkieten zullen er dol op zijn, fijn om aan te hangen in de kooi en ook nog eens heel leuk om mee te spelen. Door het belletje wat erin zit blijven ze langer geintresseerd in het speeltje en raken ze minder snel verveelt.

parkieten speelgoed

Conclusie

We hopen dat je een leuk speeltje hebt gevonden voor jou parkiet. Heb jij zelf nou leuke parkieten speeltjes die wij nog niet benoemen? Stuur ons een mailtje! Dan kunnen onze vogels het testen en wellicht voegen we het toe aan de lijst van top speeltjes. 

Click to rate this post!
[Total: 150 Average: 5]
Bol 7-daagseBol 7-daagse