Selecteer een pagina

Vogel speelgoed

Vogel speelgoed

Vogel speelgoed

Met mijn valkparkiet, Gouldamadine en Catharina parkieten heb ik ondervonden dat het uitzoeken van goed speelgoed echt heel moeilijk is. Er lijkt een speelgoedbelangenmatrix te bestaan: je wilt iets dat sterk genoeg, maar niet zo robuust dat je huisdier niet in staat zal zijn zijn behoefte te vervullen om het te vernielen. Houd bij het winkelen rekening met de snavelgrootte en bijtkracht van je vogel, zodat je geschikt speelgoed kunt kiezen. De beste vogelspeeltjes voor papegaaien, kaketoes, en andere kleine vogels worden hieronder beschreven.

Belang van goed vogel speelgoed

Iedereen die ooit een vogel als huisdier heeft gehad kan beamen dat ook zij in staat zijn een ravage aan te richten in je huis. Omdat ik vergeten was zijn kooi goed af te sluiten voor ik haastig het gebouw verliet, scheurde mijn vogel eens elk knopje van een Apple toetsenbord. Toch zijn onze vogelvrienden, in vergelijking met bijvoorbeeld een husky puppy minder ravage in huis.

Maar is dat dan niet een beetje vreemd? Katten en honden zijn intelligent, maar ze zijn lang niet zo intelligent als vogels in het algemeen. Zo’n intelligent en nieuwsgierig schepsel in een kooi houden is bijna een garantie voor verveling. Terwijl je puppy baat heeft bij een regelmatige wandeling om de boel interessant te houden, heeft de overgrote meerderheid van onze gezelschapsvogels een verscheidenheid aan speelgoed nodig om de boel interessant te houden.

Precies om die reden hebben wij de leukste speeltjes van 2021 voor jou uitgezocht.

1.Vogelspeelgoed London Bridge 

Deze brug ziet er niet alleen leuk uit, je vogel zal hem ook geweldig vinden om lekker op te wiebelen. Deze brug is van goede kwaliteit en zal hierdoor lang meegaan. Kijk goed naar de afmetingen(11 x 13 x 44 cm) van deze brug om te beslissen of je hem makkelijk kan bevestigen in jou vogel kooi.

vogel speelgoed

2.Triangle Swing

Dit is een mooie variant van de schommel. Je vogel kan hier goed om swingen. Gegarandeerd plezier dus! Ook dit speeltje is heel makkelijk te bevestigen, bij ons in huis is dit momenteel de favoriet.

vogel speelgoed

3. De houten brug

Deze mooie brug is een leuke toevoeging voor in je vogel kooi. je vogels kunnen er fijn opzitten het is makkelijk te bevestigen en het ziet er ook nog eens heel mooi uit vinden wij.

vogel speelgoed

4. De hutjes

Dit grappige speeltje trekt de interessen van je vogel door alle leuke touwtjes. Je vogel kan hier aan gaan hangen. Wij merkten wel dat onze vogels niet helemaal snapte wat ze ermee moesten.

vogel speelgoed
Click to rate this post!
[Total: 52 Average: 5]
Bol 7-daagseBol 7-daagse