Selecteer een pagina

Vogelnest camera kopen

Vogelnest camera kopen

Onze favoriet wat betreft een vogelnest met camera

Een vogelkastje biedt vogels een veilige plaats om hun nest te bouwen, en met een vogelnest camera kun je de vogels die hun gezin grootbrengen in je tuin van dichtbij bekijken zonder ze te storen.

De camera’s zijn klein, redelijk geprijsd, en eenvoudig te installeren – je hoeft geen professionele installatie te betalen. Er zijn verschillende soorten vogelhuiscamera’s om uit te kiezen, waaronder bedrade en draadloze, HD, met geluid versterkte, en nachtzicht.

Meer manieren om wilde dieren naar je tuin te lokken vind je in onze artikelen van de beste vogelvoederhuisjes, vogelbadjes en meer.

Vogelkast camera’s zijn er in allerlei soorten.

Overweeg hoeveel je wilt uitgeven, of je een draadloze vogelkast camera wilt, en of je geluid wilt vastleggen, voordat je beslist welk type vogelkast camera je nodig hebt.

Als je zowel wilt horen als zien wat er in het vogelkastje gebeurt, moet je een vogelkast camera met een microfoon aanschaffen. Sommige modellen bevatten een microfoon, terwijl je er voor andere apart een moet kopen.

De tweede factor die je moet overwegen is of je een bedrade of een draadloze vogelkast camera wilt gebruiken. Een bedrade camera is meestal minder duur en heeft een kabel die van het vogelhuisje naar een DVR of een TV loopt.

Draadloze vogelkast camera’s zijn duurder, maar ze bieden meer flexibiliteit. Een draadloze camera maakt verbinding met je Wi-Fi-netwerk en streamt video naar een smartphone of tablet zonder het gebruik van kabels.

Overweeg de aanschaf van een HD vogelkast camera als je bereid bent iets meer te betalen. De video-opnamen van een HD camera zijn helderder en van hogere kwaliteit, zodat je kleinere details kunt zien die je anders misschien gemist zou hebben.

Om ’s nachts opnamen te maken zal de vogelhuiscamera ook IR LED verlichting nodig hebben om ervoor te zorgen dat de camera blijft opnemen zonder de vogels te storen. Deze functie is nu beschikbaar op de meeste van de beste vogelkast camera’s.

Onze favoriet

Tijdens onze zoektocht naar een vogelkast met camera hebben we eigenlijk maar een echte kandidaat gevonden. In Nederland zijn er nog niet heel veel goede All-in-one pakketten te verkrijgen. Wel heb je doe het zelf pakketten maar dat is met mijn 2 linkerhanden niet aan te raden. 

Wij hebben gekozen voor de Wildlife Worlds vogelkast camera. Het is een complete nestkast met camera klaar voor gebruik. Dit kastje is makkelijk te installeren en maakt mooie beelden ook in de nacht. (Filmpje volgt in 1 a 2 weken)

Voordelen:

  • Hele goede kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • Kleuren beelden
  • Infrarood camera voor in de nacht
  • 30M kabel voor stroom

Nadelen:

  • Beschrijving in het Engels
Vogelnest camera

Conclusie

We hopen dat dit het vogelnest kastje met camera is dat jij zoekt. Heb jij nou een goed alternatief voor dit kastje of heb jij een makkelijke handleiding om er zelf een te maken. Stuur het vooral door naar ons dan kijken wij er graag naar!

Click to rate this post!
[Total: 211 Average: 5]
Bol 7-daagseBol 7-daagse